full screen header

Tropical Graduation Party

Nästan alla mina vänner här borta är ju seniors så senaste dagarna har jag vart på en hel del grad parties, och ikväll var det min tur! Jag hade min mottagning tillsammans med min värdsyster Maggie, Mariah och Medha - två väldigt bra vänner till oss båda. Vi går på olika skolor dessutom så det var en hel del vänner där.
 
Som jag nämnt vid något tillfälle så hade vi ett tropiskt tema på vårt party så vi gjorde vårt bästa för att dekorera och klä oss efter det. Jag hade gjort en härlig tropisk spellista, vi hade ett tropiskt photobooth och bjöd på fantastiskt god, catered mat. Det var väldigt lyckat och jag är så glad över alla som var där för att gratulera oss alla. Jag fick så mycket fint och pratade med så många som jag enbart träffat ett fåtal gånger, men de alla önskade mig lycka till i framtiden och var så snälla.
 
Jag, Maggie, Medha, Mariah

Maggie och jag <3
Kategoriserat under: USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK