full screen header

This past week

Hej på er! Jag har inte skrivit så mycket om vad jag gör på min fritid här; det vill säga när jag inte har skola, läxor eller friidrott. Många utav mina vänner jobbar och det blir därför sällan att vi umgås under skoldagar, men nu på slutet av året och skolan har börjat winda down så umgås vi nästan varje dag och hittar på något roligt. Här är lite utav vad jag gjort det senaste!
 
I måndags var det senior ditch day så jag gick aldrig till skolan utan umgicks med vänner istället. Senare på kvällen blev jag upphämtad igen och vi köpte hämtmat och hade filmkväll hemma hos Ava. Så mysigt!
 
På Tisdag eftermiddag så hängde jag med Mariah, vi gick ut för kaffe och så köpte vi dekorationer till vårat graduation party som vi har tillsammans! Tanken är att det ska vara Hawaii/Tropical tema så vi letade efter grasskirts, coconut bras, leis och ananasglas med mera.
 
The Invite till the Grad Party!
 
I onsdags så bestämde jag mig för att åka skidor med Justin och Hank istället för att gå till skolan (...). Det var väldigt spontant och roligt! De hämtade upp mig sju på morgonen så att vi var framme vid nio, då åt vi frukost och åkte sedan i några timmar innan vi åt en sen lunch och begav oss tillbaka igen. Det var så varmt och roligt, jag hade endast på mig en hoodie och mina tunna skidbyxor och det var helt perfekt, trots det så var snön förvånansvärt bra!
 
 
12,000 ft above sea level. Vet inte riktigt vad jag ska säga om Hank's och Justin's outfits. Det var svårt att ta dem seriöst trots att de båda är stjärnor på att åka skidor, jag hängde helt enkelt med så gott jag kunde (vilket inte är  dåligt! Wihoo)
 
På fredag hade jag först ett track meet, därefter awardsnight i skolan det det delas ut priser och stipendier till alla seniors -- och efter det kom Maggie och Meghan från the track meet och hämtade upp mig och så åkte vi och åt glass. Jag belönade mig själv för att jag tävlade för första gången på fyra år utan att skada mig medan Meghan och Maggie tröståt efter ett dåligt race. Vi hade det väldigt kul nonetheless. Senare på kvällen så bestämde jag och Maggie oss för att åka till IHOP med Mariah och efter det gick vi på en jättehäftig late night laser show på CU's planetarium. Väldigt konstig men häftig känsla, dock inget för den som lätt blir yr. Vi kom hem vid två på natten efter vårt roliga äventyr.
 
 
Som vanligt är jag ganska dålig på att ta bilder, men jag ser det helt enkelt som ett tecken på att jag har så roligt att jag inte riktigt hinner stanna upp. Det har varit ett väldigt högt men roligt tempo de senaste veckorna; massor utav fritid, häng med vänner och roliga event.
Kategoriserat under: USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK