full screen header

Prom

Förra helgen så hade Centaurus High School sin prom och jag var inte besviken! Jag har hört av många att det är väldigt överskattat, men jag hade inga förväntingar alls så jag hade jätteroligt.
 
Tillsammans med mina bästa vänner så gjorde jag mig i ordning och fixade både hår och smink, och efter det begav vi oss till the Scarano's hus för att ta bilder med vår grupp. Likt Homecoming så var vi en väldigt stor grupp, och på grund utav det dåliga vädret så tvingades vi vara inomhus, men trots det så fick jag några (få) bilder. Tyvärr har jag inga bilder från hela gruppen, men skall fråga runt och se om någon möjligtvis har det.
 
Hela kvällen dansade jag med mina bästa vänner, och när prom var över vid 12 så begav vi oss till After Prom som om möjligt var ännu bättre än prom! Jag kom hem vid sex på morgonen ungefär, efter en lång men helt fantastisk prom night.
 
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK