full screen header

Coachella

Hej på er igen! Anledningen till att jag inte bloggat det senaste är för att jag har varit ute på äventyr... jag och Maggie bestämde oss nämligen för att åka till musikfestivalen Coachella! Vi lyckades få tag i biljetter till andra veckan när de släpptes i Januari, så efter att ha övertalat föräldrarna (vilket var förvånansvärt lätt!) så köpte vi flygbiljetter och har planerat festivaloutfits.
 
Så för ett par veckor sedan (21-25 April) så flög vi till Palm Springs i Kalifornien för att uppleva denna dröm. Jag tänkte inte skriva så mycket om det utan låta bilderna tala för sig själva, men det var onekligen en utav de bästa helgerna i mitt liv!
 
Första dagen
 
Andra dagen
 
Tredje dagen
Kategoriserat under: USA, USA - Resor, USA - Äventyr

Åh vad kul! Har velat gå på Coachella i flera år, det verkar som så härlig stämning där och det kommer ofta väldigt bra band dit. Härliga bilder, såg du några bra band? :)

Åh vad roligt! Hade så gärna velat åka dit :)Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK