full screen header

Another day in Paradise: Snorkeling and Luau

Sista dagen på Hawaii var minst lika händelsrik och fantastisk som de andra, och vi gjorde verkligen vårt bästa för att utnyttja dagen till fullo.
 
På morgonen åkte vi till Hanauma Bay, en jättekänd strand för att snorkla. Denna plats besökte jag även sist gång jag var på Hawaii med min familj! Här spenderade vi hela förmiddagen och ytterligare några timmar efter lunch -- vi badada, solade och snorklade. Olyckligtvis såg vi inga sköldpaddor, men en hel del häftiga fiskar! Jag och Loni lekte med the GoPro ett tag och försökte få till lite bilder och videos som jag förhoppningsvis kan dela med mig av till er vid ett senare tillfälle. Tills dess får ni se dessa fantastiska bilder! Det är Så fint, om än lite turistigt. Stranden är formad som en liten ring (bay) efter ett vulkanutbrott.
 
När vi väl kom tillbaka till hotellet så fick vi någon timme på oss att göra oss i ordning för att åka till andra sidan utav the island för en Luau -- en äkta Hawaiiansk tradition med dans, uppträdanden och mat. Det var beläget vid en strand där vi kollade på den magiska solnedgången. Det var verkligen en helt underbar kväll och ett perfekt avslut på veckan.
 
Jag är så lycklig och tacksam över att jag fick möjligheten att åka till Hawaii. Som jag har upprepat flera gånger i varje inlägg så har det som sagt varit helt fantastiskt underbart. Hawaii är verkligen ett paradis som jag innerligt hoppas att jag kommer få möjlighet att besöka igen! Tills dess får jag säga Mahalo till alla som bidrog till den här veckan.
Kategoriserat under: USA, USA - Resor

Hej!

Hur mycket kostade resan till Hawaii? :) Vilken organisation var de som anordnade den? :) Kram

Svar: Resan anordnades utav Belo och kostade 1440USD plus flygbiljett (drygt 800USD) samt fickpengar. :)
MatildaLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK