full screen header

Tack

Hur surrealistiskt det än känns så är detta äventyret över för min del, och jag har därmed beslutat mig för att lämna bloggen här. Den kommer alltid att finnas kvar, för min och er skull, men den här bloggen var ämnad åt mitt utbytesår och jag vill lämna det så.
 
Det här utbytesåret har varit det absolut bästa i mitt liv, tack vare det har jag fått uppleva så mycket, lärt mig prata flytande engelska, rest runt hela USA och lära känna människor från världens alla hörn. Jag har så mycket livserfarenheter.
 
Jag är så glad över att jag bestämde mig för att blogga under detta året, och därmed dela med mig utav mina upplevelser med er. Förhoppningvis har detta varit intressant och lärorikt för er också, vare sig du är en blivande utbytesstudent, före detta utbytesstudent eller bara nyfiken. Tack så jättemycket för att ni har följt mitt år.
 
Vill ni kontakta mig eller har frågor kan ni göra det på olika vis; kommentera bloggen, klicka på "Kontakta mig" i navigeringsmenyn eller skicka mig ett meddelande på facebook. Där heter jag Matilda Holterberg.
 
Tack, tack, tack och stort lycka till alla er som skall göra något liknande!
 
Mitt älskade Colorado. It'll forever be my second home.
Kategoriserat under: Efter USA

Hahha gud gråter inombords?? Ditt år är slut och mitt ska snart börja?? har följt din blogg enda från det inlägg då du skrev om val av organisation!! Hahha shit alltså din blogg har en speciell plats i mitt hjärta!! Hoppas du nu ska ha en superbra sommar!! kram

Svar: Vad kul att du har gillat den:) Hoppas du får ett fantastiskt år och önskar dig all lycka!!
Matilda

Din blogg har varit jätte bra! Följt den hela året :))Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK