full screen header

Three-day weekend

Hej på er! Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering det senaste, det beror delvis på att inget spännande har hänt, men också för att jag har haft fullt upp.
 
Vi hade tredagarsledigt då det var Martin Luther King Day i Måndags, tanken var då att jag skulle följa med Maggie till Denver och gå på paraden (USA's största) men det var alldeles för tidigt för mig så det slutade med att jag blev hemma istället.
 
På grund utav att vi kunde sova ut på Måndag så åkte jag, Maggie, Brooke, Sabrina och Nick till The Grizzly Rose, en "country bar" eller "dance hall". Det var andra gången jag var det och det var Så roligt! Vi dansar helt enkelt line-dancing till countrymusik, precis som i Footlose. Jag fick dessutom låna ett par utav Maggies cowboy boots så jag passade verkligen in. Det var Helt fullt men trots det så stannade vi i flera timmar innan vi åkte hemåt igen. Bilresan hem var minst lika rolig som the Rose. Tyvärr tog jag inga bilder överhuvudtaget, men jag ska se till att göra det tills nästa gång så att ni kan få se hur det är!
Kategoriserat under: USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK