full screen header

Spirit week and Luau

Hej på er! Den här veckan har vi haft spirit week igen då vår winterdance var igår. Jag gjorde mitt bästa för att delta i varje tema men klädde inte ut mig varje dag. Tyvärr är det inte jättemånga som är intresserade utav det längre (?) så väldigt få gick all-in. I måndags var det PJ day så jag bar faktiskt mina pyjamasbyxor och slippers i skolan. Jag trodde aldrig att den dagen skulle komma då jag gjorde det -- men nu hade jag ju faktiskt en anledning. Det var dock inte mer bekvämt än vad jag känner mig i kjol eller klänning så jag tvivlar på att det kommer hända igen. På måndag kväll åkte jag och Maggie till the Thrift shop och köpte outfits inför Onsdagen som var Jazzercise, min favoritdag! Jag gick all in med side ponytail, benvärmare och fannypack. Aloha Friday bar jag en lite sommrig, hawaii-insiperad kjol som jag fick låna utav Maggie.
 
Vi gick alltså till dansen igår vilket var sådär. Det har varit en riot på skolan efter att de bytte tema från "Snowball" till Hawaii-tema så väldigt få personer var där. Vi stannade ett litet tag iallafall, tog kort i en photobooth och umgicks sedan med Olivia under kvällen!
Kategoriserat under: USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK