full screen header

I'm going to HAWAII

Något som jag inte har berättat för er ännu är att jag om exakt en månad ska till Hawaii! Detta är en resa organiserad utav BELO, en sammarbetsorganisation till ICES, min amerikanska utbytesorganisation. Tillsammans med andra utbytesstudenter (Josefin!!!) och eventuellt värdsyskon så kommer vi spendera en vecka i Honolulu, Oahu. Schemat ser fantastiskt ut och vi kommer att få se och uppleva så mycket.
 
En del utav aktiviteterna som att besöka stränder och monument, har jag redan gjort då jag nämligen var på Hawaii 2008 med min familj. Det ska därför bli väldigt roligt att få se denna fantastiska plats igen, jag minns att jag älskade det så.
 
De senaste dagarna har jag gjort vad jag kan för att förbereda mig, en månad är trots allt inte så mycket. Jag har försökt att spana in lite sommarkläder, bikinis och sandaler som jag kan beställa tills dess. De varma vinterkläderna jag nu bär i kalla Colorado lär inte behövas där.
 
En extra rolig grej; Jag och Josefin bokade av en slump samma flyg från Denver till Hawaii så vi kommer träffas så fort hon anländer på Denver Int. från Missouri. Så spännande och kul att få se henne igen samt träffa hennes tyska värdyster:)
 
Bilder från Hawaii 2008
Kategoriserat under: USA, USA - Resor

Asså wooow!! Gud vad roligt. Heaven on earth!Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK