full screen header

Spirit week and Luau

Hej på er! Den här veckan har vi haft spirit week igen då vår winterdance var igår. Jag gjorde mitt bästa för att delta i varje tema men klädde inte ut mig varje dag. Tyvärr är det inte jättemånga som är intresserade utav det längre (?) så väldigt få gick all-in. I måndags var det PJ day så jag bar faktiskt mina pyjamasbyxor och slippers i skolan. Jag trodde aldrig att den dagen skulle komma då jag gjorde det -- men nu hade jag ju faktiskt en anledning. Det var dock inte mer bekvämt än vad jag känner mig i kjol eller klänning så jag tvivlar på att det kommer hända igen. På måndag kväll åkte jag och Maggie till the Thrift shop och köpte outfits inför Onsdagen som var Jazzercise, min favoritdag! Jag gick all in med side ponytail, benvärmare och fannypack. Aloha Friday bar jag en lite sommrig, hawaii-insiperad kjol som jag fick låna utav Maggie.
 
Vi gick alltså till dansen igår vilket var sådär. Det har varit en riot på skolan efter att de bytte tema från "Snowball" till Hawaii-tema så väldigt få personer var där. Vi stannade ett litet tag iallafall, tog kort i en photobooth och umgicks sedan med Olivia under kvällen!
Kategoriserat under: USA

I'm going to HAWAII

Något som jag inte har berättat för er ännu är att jag om exakt en månad ska till Hawaii! Detta är en resa organiserad utav BELO, en sammarbetsorganisation till ICES, min amerikanska utbytesorganisation. Tillsammans med andra utbytesstudenter (Josefin!!!) och eventuellt värdsyskon så kommer vi spendera en vecka i Honolulu, Oahu. Schemat ser fantastiskt ut och vi kommer att få se och uppleva så mycket.
 
En del utav aktiviteterna som att besöka stränder och monument, har jag redan gjort då jag nämligen var på Hawaii 2008 med min familj. Det ska därför bli väldigt roligt att få se denna fantastiska plats igen, jag minns att jag älskade det så.
 
De senaste dagarna har jag gjort vad jag kan för att förbereda mig, en månad är trots allt inte så mycket. Jag har försökt att spana in lite sommarkläder, bikinis och sandaler som jag kan beställa tills dess. De varma vinterkläderna jag nu bär i kalla Colorado lär inte behövas där.
 
En extra rolig grej; Jag och Josefin bokade av en slump samma flyg från Denver till Hawaii så vi kommer träffas så fort hon anländer på Denver Int. från Missouri. Så spännande och kul att få se henne igen samt träffa hennes tyska värdyster:)
 
Bilder från Hawaii 2008
Kategoriserat under: USA, USA - Resor

Three-day weekend

Hej på er! Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering det senaste, det beror delvis på att inget spännande har hänt, men också för att jag har haft fullt upp.
 
Vi hade tredagarsledigt då det var Martin Luther King Day i Måndags, tanken var då att jag skulle följa med Maggie till Denver och gå på paraden (USA's största) men det var alldeles för tidigt för mig så det slutade med att jag blev hemma istället.
 
På grund utav att vi kunde sova ut på Måndag så åkte jag, Maggie, Brooke, Sabrina och Nick till The Grizzly Rose, en "country bar" eller "dance hall". Det var andra gången jag var det och det var Så roligt! Vi dansar helt enkelt line-dancing till countrymusik, precis som i Footlose. Jag fick dessutom låna ett par utav Maggies cowboy boots så jag passade verkligen in. Det var Helt fullt men trots det så stannade vi i flera timmar innan vi åkte hemåt igen. Bilresan hem var minst lika rolig som the Rose. Tyvärr tog jag inga bilder överhuvudtaget, men jag ska se till att göra det tills nästa gång så att ni kan få se hur det är!
Kategoriserat under: USA

Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK