full screen header

Waikiki Beach and City Tour

Igår, första heldagen här på Hawaii så hängde vi på Waikiki Beach under förmiddagen. En del utav oss försökte att påbörja brännan medan resterande badade och spelade beachvolleyboll. Emellan aktiviteterna så promenerade vi längs med vattnet och köpte oss tropiska smoothies, sådär färska och goda som de bara kan vara här.
 
Vi fick någon timme på oss att äta lunch innan vi samlades för att promenera till en väldigt fin park med vy av Diamond Head i bakgrunden. Tanken var att vi skulle stanna och spela fotboll där, men vi blev inte jättelångvariga då det snabbt blev alldeles för varmt. Istället umgicks merparten tauv oss i skuggan utav palmträden.
 
På eftermiddagen så hade vi en guidad tur i Downtown Honolulu där vi fick reda på mer om dåtidens Hawaii. Ett utav monumenten som vi besökte var bland annat the Iolani Palace, ofta sett i Hawaii Five-0 som deras huvudkontor. Det var generellt sett en bra och spännande tur!
 
Trots att dagen startade någorlunda tidigt och att det till en början var fruktansvärt vindigt så var det en bra första dag!
Kategoriserat under: USA, USA - Resor

Va skönt me sol o bad :)Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK