full screen header

Snowday Equals Skiing

I Måndags började det snöa så pass mycket här och att alla after-school activites blev inställda och vi blev ombedda att bege oss hemåt direkt efter att skolan var över. Det fortsatte snöa under kvällen och på Måndag kväll gick vi alla till sängs och hoppades på att få en snowday dagen därpå.
 
Mycket riktigt vaknade jag till ett riktigt vinterland av att Justin ringde och frågade om jag ville med och åka skidor vilket jag givetvis tackade ja till. 40 minuter senare var jag, Justin och Abby påväg till bergen för att åka skidor. De hade fått en crazy amount av snö, drygt 1,5-2 feet så jag hade ingen koll på vad jag gjorde i backarna. Det var så svårt att hålla kontroll över skidorna, men så kul. Justin är Riktigt duktig på skidor (!!!) och Abby tävlade i slalom i flera år men jag hängde med ganska bra och jag fick mycket beröm efteråt. Påvägen tillbaka stannade vi på en coffeeshop i Nederland, en jättesöt liten mountaintown!
 
Vi hade som sagt fullt upp hela dagen och glömde därmed bort att ta bilder, jag ska försöka att kompensera för det vid ett senare tillfälle. Justin har en condo i Winter Park so crossed fingers att vi kommer åka dit inom de nästkommande månaderna.
Kategoriserat under: USA, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK