full screen header

Pearl Harbor and Shopping

Onsdag morgon började med ett besök till Pearl Harbor. Detta passade mig perfekt eftersom att vi just då höll på att läsa om andra världskriget i US History, jag passade faktiskt på att köpa med mig lite souvenirer till min (favorit)lärare Ms Senseney som jag även har i US History, och jag fick det därefter signerat utav en veteran. Det var en väldigt intressant och känslosam plats som du absolut borde se om du någon gång kommer till Hawaii!
 
Loni and Josefin -- mina favoriter
 
Resten utav dagen spenderade vi genom att shoppa! Först besökte vi en flea market där vi köpte typiska souvenirer och gjorde henna tattoos innan vi tog bussen till Ala Moana Mall vilket är USA's största open-air mall. Jag shoppade inte alltför mycket men fick iallafall med mig en söt topp från Abercrombie som jag älskar. Kvällen avslutades därefter med middag på inget mindre än Bubba Gump från Forrest Gump!
Kategoriserat under: USA, USA - ResorLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK