full screen header

Aloha from Hawaii!

Hej -- eller Aloha! Igår (två dagar sedan för er) så anlände jag äntligen till Hawaii tillsammans med Josefin och hennes tyska värdyster Loni.
 
Igår, Lördag, så checkade vi mest in, vi hade lite egentid att utforska området där vi bor drygt ett block ifrån Waikiki Beach. Därefter åt vi middag och hade en kort genomgång över hur veckan ser ut och hur det kommer att funka.
 
Idag har vi haft en heldag med aktiviteter, men jag tänkte försöka att dela upp denna veckan i ett inlägg per dag så att jag kan visa er så mycket som möjligt! Jag är så EXCITED över att vara här. Det känns helt overkligt.
 
Vår första kväll här i Honolulu! Visst är det fint? Har dock inte de mest fantastiska bilderna... än så länge. Behöver komma in i tempot lite innan jag känner att jag har tid att stanna upp och fotografera allt
Kategoriserat under: USA, USA - Resor

Va kul o va där :)

Jätte fint! :DLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK