full screen header

Jello Wrestling

Det har varit många skolrelaterade event nyligen, och en liten specialité för Centaurus är så kallad Jello Wrestling. Det är precis vad det låter som; brottning i jello (gele)! Jag och Maggie ställde givetvis upp vilket jag är så glad över -- det var hur roligt som helst -- och inte i närheten av så äckligt som jag trodde det skulle vara.
 
Det är alltså en "pit" fylld (!) med jello som gör det fruktansvärt halt vilket gör det omöjligt att faktiskt brottats på riktigt. Det liknar mer en dans utav alla som okontrollerat glider runt i denna jellon, vilket är väldigt roligt att titta på. Man tävlar i lag om två och möter ett annat lag, och skall försöka att få ut dessa personer (minst en) ur gropen på tre minuter. Detta händer väldigt sällan, och då går vi istället vidare till något som kallas "sudden death" när alla fyra kryper på kanterna och försöker att putta ner varandra. Den första som nuddar marken eller ramlar i gropen förlorar.
 
I efterhand kan jag säga att jag verkligen hade roligt! Jag skrattade så mycket och var väldigt glad och energisk efteråt. Det var också Så Fruktansvärt Jobbigt, det var helt omöjligt att på dessa tre minuterna brottas konstant. Vi skrattade så mycket under tiden och vid ett tillfälle så höll jag bara om Mariah som var i det andra laget och sa "Mariah I'm just gonna hold onto you okay" varvid hon bara svarade "Okay" och satt kvar. Ett mycket jobbigt träningspass skulle man kunna säga. Lyckligtvis så vann jag och Maggie denna matchen efter tre väldigt långa minuter och en suddent death runda. Vad jag inte märkte under eventet var förmodligen hur ont det gjorde, för nu i efterhand, flera dagar senare, så har jag fortfarande många, stora blåmärkar på både armar och ben, och jag har flera rivmärken på armarna. Men, det har inte avskräckt mig, hade jag fått möjlighet att göra det igen så hade jag definitivt gjort det!
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/Sporter

Teacher Poms


Kolla på Coach Lynch vid 00:40. She's the coolest.
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/Sporter

Prom Dress Shopping

För två helger sedan (?) så fick jag med mig Maggie att titta på balklänningar i Denver. Jag visste någorlunda bra sedan innan vad det var som jag var ute efter så vi åkte på ett litet äventyr i jakt på den perfekta klänningen. Vi provade så många prinsessklänningar och lyckligtvis fick jag med mig en hem som jag förhoppningvis kommer trivas väldigt bra i på prom om två veckor.
 
Jag köpte ingen utav dessa klänningarna utan tänker vänta med att visa den tills det är dags! 
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/Sporter

Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK