full screen header

Labor Day Camping

Eftersom att det är Labor Day här i USA nu så var vi lediga från skolan idag, Måndag. Jag, Maggie och Marte utnyttjade det genom att åka och campa i bergen här i närheten. Tanken var att både Mariah och Randi också skulle med men de kunde tyvärr inte så det blev bara vi tre. Vi hade det iallafall väldigt trevligt!
 
Jag har i princip aldrig campat förut, Maggie är väldigt van och Marte har gjort det ett par gånger. Vi hittade en fin campingplats jättenära sjön där vi satte upp vårat tält innan vi gick ner (snarare klättrade ner) till sjön för att bada. Det var inte speciellt varmt men vi fick ändå för oss att simma till andra sidan sjön och tillbaka innan vi låg och solade på de vassa klipporna/stenarna. Resten av dagen och kvällen fördrev vi genom att äta massor, spela kort och prata. Vi grillade s'mores, åt pasta och kollade på stjärnorna. 
 
 
Morgonen därpå så stekte vi (grillade) pannkakor till frukost innan vi packade ihop och begav oss hemåt igen! Oturligt nog så var det inte jättevarmt ute och det småregnade ett par gånger. Natten och morgonen var jätteblåsigt! Vårt tält som vi tyckte vi hade lyckats med höll på att blåsa ihop (och bort). Trots det så hade vi det iallafall bra! Det var lite synd att det bara blev vi tre men nästa gång ska vi se till att samla ihop ett stort gäng.
 
Kategoriserat under: USA, USA - Äventyr

Du verkar ha det jättebra och det ser helt fantastiskt ut! Du kommer klara detta jättebra även om det kommer komma gånger du bara vill hem och bort.
Hur bra är du på engelska? För jag är jätteintresserad av att åka nästa år eller några år framåt men känner mig inte alls säker på min engelska. Hur tänker du om detta?

Ha det bäst tjejen! Kram

Svar: Hej! Jag besvarade din fråga ganska utförligt i ett blogginlägg, hoppas att du fick svar på det du ville. Har du mer frågor så tveka inte på att kontakta mig, jag tycker det är så roligt!! Kram
MatildaLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK