full screen header

Hiking w/ Maggie and Justin

I Söndags eftermiddag så HIKEADE jag för första gången. Justin och Maggie hade gjort upp planer om att hikea så vi begav oss ut efter brunchen. Jag hade ingen aning om vad jag gett mig in på! Det var kul men SÅ (!!!) jobbigt. Vi klättrade verkligen (vi följde alltså ingen stig)  högt upp och vid ett par tillfällen fick vi vända om och klättra ner för att det blev för brant. För Justin och Maggie var det inga problem, de är ju så vana men jag hade lite problem med att hänga med då de dessutom går så snabbt för dem. Efter ett tag klättrade vi ner och badade i "the creek" som var isskall. Vi slängde i princip bara av oss skorna och linne och badade i våra träningskläder, men det dröjde inte länge innan vi torkade på grund utav att det var 34° grader ute.
 
Mina ben är så trötta nu och mina vader värker jättemycket! Om jag fortsätter hitta på sådant här kommer det förmodligen inte vara lika jobbigt om några månader.
 
Vi hikeade alltså dessa berg! Scary to say the least
Kategoriserat under: USA, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK