full screen header

Homecoming- / Spiritweek

Den här veckan har varit en utav de roligaste och mest hektiska veckor sedan jag kom hit, det är/var nämligen homecoming vecka!
 
För er som inte riktigt vet vad det innebär är det alltså en väldigt amerikansk tradition. Varje skoldag klär vi ut oss efter olika teman, vi har extra mycket high school spirit, i Onsdags var det powderpuff game (tjejerna spelar amerikansk fotboll och killarna är cheerleaders) och idag var det alltså the football game. Veckan avslutas sedan med dansen på Lördag kväll!
 
Gällande "the spiritwear" är jag lite missnöjd faktiskt! Vi hade inte jätteroliga teman och mycket färre personer än vad jag trodde gick verkligen in för det. I måndags hade vi "Throwback day" då jag bar ett par hippieinspirerade byxor, tisdags var tie-die day, onsdag var "class day" då varje årskurs bar en färg, detta var roligaste dagen! Flest människor gick in för det och med tanke på powderpuff som skulle vara samma kväll så var vi rivaler med the juniors hela dagen! Extra kul då jag var den enda senior bland juniors i en utav mina klasser. Torsdag var det bro-day och fredag, idag, var det spirit day--det vill säga; klä dig i så mycket centaurus gear och färger som möjligt.
 
Vi har haft dekorationer i skolan hela veckan och the marching band har spelat i korridorerna under lunchtid. Jag älskar verkligen high school spirit!
 
De senaste veckorna har jag varit på träningar inför powderpuff på onsdagen, men eftersom att jag själv spelade så har jag inga bilder. Jag ska istället försöka få tag på några och sedan skriva ett eget inlägg om det. Jag skall också skriva ett inlägg om fotballsmatchen!
 
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK