full screen header

Homecoming proposal

Homecoming är drygt en vecka bort och för några dagar sedan så blev även jag frågad till homecoming! Det var lite komiskt för jag och Ainhoa (en spansk utbytesstudent) har försökt övertala våra killkompisar att vara våra "wingmans" och så lyckades jag få en date trots allt.
 
 
Hur som så blev jag frågad utav Nate, en av Maggie bästa vänner och också en utav mina vänner här borta! Jag har bara 30 minuter lunch två dagar i veckan, Torsdag var en utav dem, men tyvärr behöve jag skriva ett matteprov under den tiden så jag var jättestressad att ta mig dit. Jag sprang på Maggie in the commence som behövde hjälp att snabbt fixa hennes trasiga cykel (...jag hade förmodligen tänkt mer på detta om jag inte var så stressad, men jag kan tycka att jag borde fattat att den inte var trasig med tanke på att vi cyklade till skolan). Väl utanför möttes jag av en stor skylt där det stod "It would be sweet-ish if you went to hemkost with me" och så fick jag blommor och swedish fish! Nate och Maggie är jättemycket för puns så självklart var det inblandat. Det var iallafall en väldigt trevlig överraskning!
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK