full screen header

Homecoming football game

För första gången på tre år så vann vi äntligen the homecoming football game! Jag hade det jätteroligt och fick sitta bland VIP (en soffa vid fotbollsplanen), eller rättare sagt; jag och Maggie råkade känna de som satt där så vi gick helt enkelt dit! Där satt vi sedan resten av matchen och pratade med folk och tittade på fotbollen.
 
Alla årskurser hade byggt "floats" som vi visade upp under halftime och the homecoming royals blev presenterade. Jag har sett bilder från tidigare utbytesstudenter att det är väldigt stort och de har en parad som går genom staden men vår var inte alls något speciellt. Dock så var the floats bygda efter homecoming temat som i år är haunted homecoming!
 
Min outfit bestod utav ett utav Maggies jättegamla Centaurus byxor, ett par "rip-off" pants i Centaurus färger, som jag rockade! ;-) Vi målade oss också med ansiktsfärg och hade pom-poms! Äkta high school spirit med andra ord!
 
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK