full screen header

HOCO2K15

Jag har haft jättesvårt att få tag i bilder från homecoming dansen vilket jag är lite besviken över, Men här kommer iallafall de få jag har tillgång till. Skulle jag mot förmodan hitta fler så kommer jag att uppdatera detta inlägget allt eftersom att fler bilder dyker upp.
 
Dansen som sådan var inte det roligase jag vart med om, den går att jämföras med ett disco från grundskolan, men jag hade det jätteroligt ändå. Vi var en väldigt stor grupp, drygt 40 personer, som umgicks innan, under och efter dansen vilket helt klart var höjdpunkten under dagen. Tillsammans tog vi bilder vid Waneka lake, åt Chipotle hemma hos Olivia innan vi begav oss till dansen där det spelades alldeles för mycket rap och hip hop innan vi lämnade för att åka till Jamie's house där vi fortsatte kvällen med att äta, dansa och spela wii.
 
Jag och världens finaste Ava
 
The greatest exchange students you will ever meet; jag, Rouwen från Tyskland och Ainhoa från Spanien
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK