full screen header

University of Puget Sound

...var det college som Maggie och jag besökte i Fredags/Lördags. Maggie var där som en "recruit" för crosscountry och blev därför visad runt av en tjej i laget. Vi gick runt på campus, fick se byggnader, the dorms, arenan och så vidare. Vi träffade även coachen och en del utav crosscountry laget och deras "track house", det hus de tillsammans bor i på campus.
 
Vi åt middag där och hängde sedan med en familjevän till Maggie och hennes kompisar... alla var jätteroliga och härliga. Vi kollade på de två sista Harry Potter filmerna halva natten och gick sedan till "the Cellar", ett pizza/smoothie place på campus där alla hänger, framför allt under natten. Vi köpte smoothies och gick sedan tillbaka till the dorm. Jag fick lyckligtvis sova i en säng i familjekompisens dorm medan Maggie fick en madrass på golvet hos den tjej som visat oss runt!
 
University of Colorado Boulder är det enda college jag har besökt utöver detta så jag kan inte riktigt jämföra det, men jag hade en bra upplevelse under det dygnet på UPS, för min del tror jag att detta college för alldeles för litet dock.
Kategoriserat under: USA, USA - Resor, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK