full screen header

Tacoma, Washington State

Hej på er! En hel del har hänt sedan dess, men jag har helt enkelt inte tid att uppdatera vardagligen utan försöker istället att sammanställa vad som händer vid ett senare tillfälle. I fredags fick jag Thanksgiving Break, och lovet har hittills varit väldigt händelserikt.
 
Jag och Maggie tog ledigt i Fredags och åkte tillsammans med Jeff till Tacoma, Washington State, där Maggie skulle kolla på ett college. Vi flög jättetidigt på morgonen och kom fram tidigt på förmiddagen och passade då på att äta en jättegod brunch på Art House Café. Resten av dagen spenderade på vi campus och genom att utforska Tacoma.
 
Washington är SÅ fint och grönt i jämförelse med Colorado. Colorado är jättefint och jag älskar bergen, men jag hade nog inte riktigt insett hur tort det är, därför var det extra kul att komma hit där det fortfarande är löv på träden och gräset är grönt. Vi gick i några utav de fina parkerna och besökt Point Defiance, en stor (!) park med trails, stränder, en boardwalk och så vidare. Det var verkligen jättehäftigt!
 
Tacoma var en väldigt fin stad, av det vi såg. Väldigt färgglatt som sagt och mycket fina byggnader och arkitektur. Vi hade även en väldigt bra vy av vulkanen Mount Rainier.
 
Kategoriserat under: USA, USA - Resor, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK