full screen header

Matoma konsert

Hej på er! För några veckor sedan såg jag av en slump att Matoma, en norsk DJ, skulle komma till Denver och spela. Biljetterna kostade enbart $20 så jag övertalade snabbt Maggie att följa med mig så vi bokade biljetter direkt! I Torsdags kväll (för flera veckor sedan... jag hinner inte med!) begav vi oss till Denver för att gå på konserten. Inte nog med att det var en utav de få konserterna jag vart på så var det också en utav de bästa. Tre dj's spelade, Boehm, Prince-Fox och Matoma och alla tre var riktigt bra. Jag älskar Boehm och Matoma och har lyssnat på dem en hel del innan. Vi dansade jättemycket, jag fick möjlighet att ta bild med Matoma och jag småpratade faktiskt lite med honom (på svenska!). Han var jättetrevlig och verkade genuint intresserad utav mig... frågade om jag var utbytesstudent och så vidare.
 
 
Vi kom hem klockan två på natten och fick därmed inte många timmars sömn innan vi skulle upp och gå till skolan igen. Jag var Så trött men det var verkligen värt det. Är så glad över att vi var där och att Maggie följde med mig, vi har så roligt tillsammans!
 
Kategoriserat under: USA, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK