full screen header

Cross country State Meet

I Lördags var jag i Colorado Springs för att kolla på när Maggie hade state i cross country. Det var hennes sista tävling i sin high school career och tyvärr den enda gången jag fick se henne springa--men det var jätteroligt. Det var så stort, massor utav folk och bra stämning. Inget slår GM men det går att jämföras! Jag har verkligen saknat att vara på friidrottstävlingar, det är så spännande! Jag åkte dit med mina värdföräldrar och så träffade jag Ava, Nicole, Nate och Justin där som också tittade på så vi hängde ihop.
 
Tjejerna gjorde jättebra ifrån sig och placerade sig på femte plats i hela staten, är osäker på hur det gick för killarna men de gjorde en bra insats de med. Maggie var nöjd med sitt race och var så jätteglad över att jag var där vilket såklart gjorde mig väldigt glad!
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK