full screen header

Inrikes flygbiljetter

 
Idag fick jag ett mail från Kilroy som visade sig vara mina flygbiljetter! Jag blev glatt överraskad då jag inte förväntat mig dem förrän någon vecka innan avresa--inte mig emot dock, det förgyllde dagen! För varje framsteg gällande utbytesåret så känns allt betydligt mycket mer verkligt.
 
Jag kommer att lämna New York 10:55 den 12e Augusti och sedan flyga vidare till Chicago O'hare (skall som tur är vara kvar i samma terminal! Har redan yrat runt på fem av världens största flygplatser, däribland O'hare) där jag har strax över en timme på mig att byta flyg mot Denver. Jag landar i Denver vid halv fyra vilket egentligen känns som en ganska bra tid, då har jag tid att umgås med familjen ordentligt och kanske utforska området lite innan jag troligtvis somnar helt jetlaggad.
Kategoriserat under: Förberedelser USA

Vad tidigt du fått biljetterna :D

Är du btw intresserad av länk-byte? :)

Hej, vill du göra ett länkbyte? :)Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK