full screen header

Avresemöte

För någon vecka sedan spenderade jag i princip hela min Söndag i Göteborg på Explorius fyra timmar långa avresemöte. Merparten utav informationen de tog upp var sådant jag hört tidigare men jag måste ändå medge att jag tyckte det var ett väldigt bra och välstrukturerat möte. Bland annat så fick vi en liten inblick utav hur dagarna i New York ser ut, hur man skall gå tillväga väl i USA för att passa in, skaffa vänner etc. Jag fick dessutom träffa många utav de blivande utbytesstudenter jag känner sedan innan, då främst Josefin och Kalle som jag pratat mest med, och som jag dessutom kommer åka till New York samtidigt som. Påtal om det så har jag via min local coordinator fått kontakt med en norsk tjej som kommer bo i Boulder (drygt 10 minuter från mig) och även vi åker till New York samtidigt. Det känns både kul och lite skönt att ha någon annan, inte allt för långt bort! Och dessutom så reser vi hela vägen till Denver tillsammans.
 
 
Efter sådana här möten har jag en tendens att tänka på allting relaterat till utbytesåret (vilket inte är så konstigt i och för sig) men jag var så förväntansfull på hemvägen att jag allra helst ville börja packa där och då. Men först behöver jag köpa en ny resväska!
Kategoriserat under: Förberedelser USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK