full screen header

Louis Vuitton New York City Guide

 
I födelsedagspresent så fick jag denna fina city guide från Louis Vuitton. Så fin present, dels för att den är väldigt fin att titta både i och på (perfekt som inredning), men kanske framför allt för att jag om mindre än två veckor sätter mig på planet mot New York för att utforska staden. Fram tills dess så ska jag läsa igenom denna för att leta upp några små guldkorn som jag förhoppningvis har möjlighet att besöka när jag väl befinner mig där. Förhoppningsvis får jag schemat snart så att jag kan planera lite, och slå mig ihop med några som vill springa i samma butiker som mig.
 
Jag har sedan innan en för Paris och så fick jag som sagt denna samt en om Los Angeles i födelsedagspresent, och jag planerar att samla på mig ännu fler i framtiden. Tycker det är jättebra att ge bort! De kostar drygt 250kr och finns i de flesta Louis Vuitton butiker.
Kategoriserat under: Förberedelser USA, UncategorizedLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK