full screen header

Kompletteringar, Delstatsval, Utbytesgrupp och Avresemöte

Det har inte hänt så mycket sedan sist tyvärr. I början av Januari fick jag några kompletteringar som jag färdigställde ganska snabbt, jag har gjort mina delstatsval som slutligen blev Kalifornien, Colorado och New Jersey. Förhoppningsvis innebär det att ICES har börjat leta värdfamilj åt mig, trots att jag inte fått något mail med bekräftelse att jag faktiskt är antagen. Dock var jag tvungen att bli accepterad utav den amerikanska organisationen för att få göra delstatsval så jag antar (och hoppas) att jag är det.
 
Jag har gått med i en Utbytesgrupp på facebook med elever från Explorius vilket följaktligen innebär att jag har börjat lära känna massa nya människor! Hoppas på att så många utav oss som möjligt befinner oss i New York samtidigt. I slutet utav Maj ska jag på ett obligatoriskt avresemöte i Göteborg och innan dess finns det lite planer om att kanske anordna en tredje utbytesträff.
 
Trots att det inte händer jättemycket på USA fronten för min egen del så har jag ändå lite saker att se fram emot enkelt! :-)
Kategoriserat under: Förberedelser USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK