full screen header

High School Movies

I samband med att jag snart (Iår?! Hur sjukt?) börjar på High School så tänkte jag tipsa om mina favoritfilmer inom genren. Det finns så mycket bra chick flicks överlag, men här är mina favoriter som kretsar kring high school. Har ni några andra tips? :-) Shoot!
 
Clueless alla dagar i veckan. Den här filmen har jag sett hundra gånger om och jag tröttnar aldrig. Så mycket roliga uttryck förgyller den här filmen och gör den både humoristisk och dramatiserad. För den modeintresserade finns det mycket Fendi, Giorgio, Calvin och Tiffany att hänföras utav - I'm totally buggin'.
 
Mean Girls är en utav alla meningar med livet. En gammal klassiker som de flesta vid det här laget förmodligen har sett. Väldigt lättsam och rolig film med typiska high school draman, math clubs och prom. Skulle vilja påstå att denna ligger till grund för merparten utav alla high school filmer idag. Witty, rosa, populära cheerleaders och football jocks. Needless to say, it's SO fetch.
 
10 Things I hate About You är till skillnad från de två förstnämnda filmerna lite mer... känslosam? Det är inte helt oväntat att vi får ta del utav self-esteem problems, skitsnack eller kompromisser barn och föräldrar emellan. Det är helt enkelt en film som är lättare att relatera till, om någon. Kort sagt handlar filmen om två systrar, en som fördriver all sin lediga tid på killar och den andra på vad som helst förutom killar. Ingen av dem får dejta förrän den andra gör det - och därav uppstår lovestoryn om en killes hejdlösa försök att förföra en tjej som inte kunde vara mer ointresserad. En rolig och jordnära film!
 
A Cinderella Story. Världens mysigaste film! Jag antar att de flesta vet vad den handlar om då den helt enkelt är baserad på Disney's klassiska animerade version. Älskar att titta på den här en regnig dag när jag inte har något bättre för mig.
 
Easy A skrattar jag alldeles för lätt till. Lite halvdan story egentligen men väldigt underhållande och lättsam. Emma Stone, Lisa Kudrow och Stanley Tucci gästar vilket i princip beskriver hela filmen. Se den!
Kategoriserat under: Uncategorized

SV: Hej, va kul :) Jag kommer nästa vecka att lägga upp en ny Paris-guide så kolla in den då för masssa tips. Ha en bra weekend i Paris, kram!Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK