full screen header

The Boulder Star and Lights

I Torsdags så åkte jag och Maggie till Boulder för att titta på att alla ljus i downtown. Jag tycker ofta att Amerikanare går lite overboard med the christmas lights men jag måste erkänna att det var ganska mysigt att strosa runt där, dessutom var det väldigt behagligt--vi har haft upp emot 18 celsius här i veckan vilket är helt galet.
 
Maggie visade mig "The Laughing Goat" som är en coffeshop med live-performances varje kväll, vi stannade ej länge då det var helt fullt men jag vill helt klart gå tillbaka dit, igår spelades det jazz och var super crowded.
 
Efter det åkte vi till "the star" vilket är som en utsiktsplats från the Flagstaff Mountain. Varje vinter tänder de "the star", en massa ljus som helt enkelt bildar en stor stjärna. Väldigt svårt att förklara men det är iallafall väldigt vanligt att gå dit. Vi såg ut över hela Boulder och Denver!
 
Kategoriserat under: USA, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK