full screen header

Snowday, delayed finals och lussebullar

Sista veckan innan terminen är över så har vi vad vi kallar Finals här. Det innebär i mitt fall att vi enbart har två lektioner om dagen, 2 timmar långa och så har vi prov på allt vi gått igenom under hela terminen. Lyckligtvis har det varit betydligt mycket lättare än jag förväntat mig. I Tisdags vaknade jag upp till massor utav snö, och Boulder Valley School District bestämde sig för att ha en s.k "Snow Day" (som förövrigt är Väldigt ovanligt! Har hört Så mycket om att de aldrig får snow days) vilket innebär att skolorna stängs på grund utav för mycket snö som kan innebära att det blir svårt att ta sig till skolan och så vidare. Tyvärr innebär detta att jag istället måste gå till skolan imorgon, när mina sista finals skulle varit idag (Torsdag). Jag får alltså inte jullov förrän imorgon nu, men det är trots allt bara en dag. Hoppas att jag tar mig igenom mina sista (och värsta) finals.
 
Vi gjorde iallafall det bästa av situationen och bakade lussebullar! SÅ glad över det, älskar det -- och det gjorde även min värdfamilj! Verkligen älskar. Skönt att det uppskattade det, även om jag gärna hade haft dem för mig själv. Önskar att vi hade haft möjlighet att gå ut och åka pulka eller ha snöbollskrig, men det snöade ordentligt hela dagen och var väldigt vindigt så det funkade helt enkelt inte.
 
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/Sporter

Gott!Lämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK