full screen header

Skiing

Min julafton (24) spenderade jag tillsammans med mina systrar och värdkusiner i skidbackarna i Eldora. Det var första gången jag åkte skidor sedan jag kom hit och jag hade jättekul! Det var SÅ kallt trots att vi var på ett mindre ställe här (lägre berg också för den delen). Snön var dock jättebra, tusen gånger bättre än snön vi får i Sverige, och backarna var roliga. Jag och Maggie var dumma nog att ge oss in i en "Double-Expert" off-pist backe full av pudersnö och träd. Maggie hade roligare än jag men det var kul att skratta åt efteråt. Vi ramlade så mycket och vid ett tillfälle var jag tvungen att ta av mig skidorna och slidea ner för att det var så smalt och brant. Det är safe to say att jag efter det var ganska trött i benen, men vi fortsatte i ytterligare ett par timmar. Vi missade till och med bussen och var tvungen att vänta i ytterligare 1,5 timmar på nästa!
 
Jag har faktiskt hyrt skidor för hela säsongen här så förhoppningsvis får jag möjlighet att åka mer skidor. Jag missade min chans att köpa ett liftpass för säsongen dock och det är Så dyrt att åka skidor här så jag ska försöka hänga med de vänner jag har som har pass. Eldora är drygt en timme bort vilket är väldigt praktiskt, men jag vill jättegärna åka till de bättre ställena (bland de bästa i världen!) som Aspen, Beaver Creek, Vail och Breckenridge.
Kategoriserat under: USA, USA - ÄventyrLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK