full screen header

IKEA

I Måndags besökte jag IKEA för första gången sedan jag kom hit! De som känner mig vet att jag inte är jätteförtjust i typisk svensk husmanskost men det var något speciellt med att få äta köttbullar, potatismos och lingonsylt igen. Vi köpte förmodligen varje dessert och delade på efteråt också -- och jag tror att Maggie var mer exalterad över det än jag var. Vi hade inte planerat att köpa något utan det var mer en kul grej att göra. Vi strosade runt ett tag och jag försökte lära alla att uttala de svenska namnen.
 
Vi har precis den här stolen hemma i Sverige så jag var såklart tvungen att ta en bild och skicka till mina föräldrar. Nästan som hemma.
 
Det jag var mest förväntansfull över var att få tag i julmust, och jag hade planerat i flera veckor att jag skulle köpa med mig ett lager och ha här hemma, Men det gick inte riktigt. Tyvärr var julmusten helt slutsåld, och eftersom att jul redan passerat så verkar det inte troligt att de ska få in mer. En stor bummer för min del, men det innebär att jag har en anledning att åka dit igen när påsk närmar sig.
Kategoriserat under: USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK