full screen header

Upper Manhattan Tour / New York day 1

Tuamas från Finland och Josefin
 
Marte och Josefin / Maja från Norge och jag framför Carrie Bradshaws lägenhet i Greenwich village
 
Carrie Bradshaws lägenhet / Friends huset
 
We went to Top of the Rock! So worth it
 
Första dagen i New York City! Idag hade vi en guidad tur på Upper Manhattan vilket bland annat innebar att vi gick runt en del i Central park, Up- och Midtown, Greenwich och 5th avenue. Det har varit fruktansvärt varmt men väldigt roligt. Vi började med att äta lunch inne på Grand Central Terminal innan vi började den guidade turen i buss. Vi hade en jättehärlig guide som gjorde det hela väldigt intressant och kul!
 
I slutet utav dagen hade vi drygt två timmar fritid då jag, Josefin, Marte från Norge och Johanna först och främst tog oss till Rockefeller Center och åkte upp till Top of the Rock! En snabb middag på Five Guys hann vi med också innan vi fick springa tillbaka till bussen.
 
Jag gillade verkligen Upper Manhattan. Framför allt Greenwich village (där jag vill bo i framtiden...) och givetvis Upper East Side samt 5th Avenue. Allt är så stort!
 
Imorgon skall vi återigen in till Manhattan, men till Lower Manhattan. I'll keep you updated.
Kategoriserat under: New York Soft Landing Camp, USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK