full screen header

Studentreporter

Tillsammans med ytterligare nio stycken utbytesstudenter har jag fått äran att iår agera som studentreporter för Explorius. Detta innebär att jag under de nästkommande tio månaderna kommer att skicka in x antal texter samt bilder till dem som sedan förhoppningsvis kommer att publiceras på deras hemsida och andra sociala medier. 
 
Jag tycker det är väldigt roligt att framför allt fota och därefter dokumentera i skrift så det känns jättekul (!) att jag har fått den här möjligheten. I slutet utav året kommer Explorius därefter att utse två studentreportar som vinner ett så kallat "Student Reporter Awards" samt ett presentkort på 10 000kr att resa för--förslagsvis tillbaka till värdfamiljen! Utöver detta finns också möjligheten som studenreporter att tillsammans med Explorius åka till Tanzania för att möta ett urval av de elever som sponsras genom att åka som utbytesstudent med Explorius. Spännande va? Vill ni läsa mer om detta kan ni klicka här.

Åh vad jag ser fram emot det här! Nu hoppas jag bara på att det jag lägger upp här är uppskattat så att jag får möjlighet att nå ut till ännu mer personer och inspirera dem.
 
 
Kategoriserat under: Förberedelser USA, UncategorizedLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK