full screen header

New York dag 3

 
Tredje dagen i New York City. Likt de andra dagarna hade vi ett möte på morgonen. Vi pratade om avresedagen, tider att passa och hur vi skulle gå tillväga på flygplatsen. Tanken var därefter att vi skulle äta lunch och umgås i Central Park, men det regnade (!!!) hela förmiddagen så det blev lite ändrade planer. Istället blev vi avsläppta vid Columbus Circle och så gick alla och åt på Whole Foods. Därefter var tanken att vi skulle till Metropolitan Museum, men resterande av New Yorks turister hade samma tanke så istället fick vi lite fritid på stan innan vi tog bussen till Jersey Garden Outlet där vi fick flera timmars shoppingtid. Jag och Josefin sprang runt i varenda butik! Jag köpte lite småsaker men försökte komma ihåg att jag inte hade jättemycket marginal till övervikt på mina väskor (nu i efterhand kan jag säga att det gick jättebra!).
 
När vi kom tillbaka till hotellet hade alla fullt upp med att packa och packa om inför morgondagen. Min shuttle lämnade 7.45 men jag gick upp vid 5.45 för att äta frukost med Josefin som skulle lämna tidigare.
 
Just nu befinner jag mig hos min värdfamilj i Louisville, men jag tänkte skriva mer om det i ett annat inlägg.
Kategoriserat under: New York Soft Landing Camp, USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK