full screen header

Lock-in

Idag har vi med volleybollen så kallad "lock-in" vilket innebär att vi spenderar hela eftermiddagen och kvällen i skolan tillsammans, inga mobiler tillåtna, därav har jag inte bilder. Hoppas att ni kan förstå hur roligt det var utan dem!
 
Efter skolan så hade vi practice i drygt en timme, vi hade scrimmage vilket innebär att vi möter varandra i olika matcher utan att ta poäng, därefter hade vi zumba i ytterligare en timme! De hade hyrt en riktig instruktör så det var jättekul! Jag har vart på zumba en gång innan och jag, Alva och Sofia har pratat om i flera månader att vi ska gå på det men det har aldrig blivit av. Resten utav kvällen spendera vi genom att äta pizza, kakor, snacks, spela spel och tävlingar och ha team-bonding. Det fanns en shoutout tavla där vi hade möjlighet att ge varandra komplinger och liknande, någon hade skrivit "Matilda, the best volleyball player from Sweden! Love" vilket var lite gulligt. Jag har mina misstankar om vem det är!
 
Jag lärde definitivt känna mer människor men tycker det är synd att de väljer att dela upp oss i våra lag så pass ofta, dels för att tjejerna i mitt lag redan är dem jag känner bäst men också för att jag är tre år äldre än dem vilket ibland är lite jobbigt. Det är lättare att umgås med tjejer i min egen ålder (och äldre) även om jag verkligen gillar tjejerna i mitt lag.
 
Under denna veckan som jag spelat volleyboll har jag verkligen märkt hur viktigt det är att ta del utav en sport eller klubb för att lära känna människor. Jag har pratat med betydligt mycket mer människor i skolan de senaste dagarna, men de jag kommit närmast är utan tvekan volleybolltjejerna! 
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK