full screen header

Downtown Boulder

Mina första dagar här har bestått utav mycket sightseeing. Jag har försökt att vara ute och röra på mig mycket för att hitta i området och se allting. Hittills har jag bland annat vart i Downtown Louisville, Boulder på skolan och så vidare!
 
 
Tillsammans med Maggie tog jag igår bussen (ja de har faktiskt buss här!) till Downtown Boulder där vi mest strosade omkring, gick in i några butiker och drack lemonad. Vi sprang även på flera utav hennes vänner, bland annat en kille från skolan och en jättehärlig (!) tjej som nyligen vart i Sverige. Hon gav oss en jättesnabb rundtur i Boulder innan hon var tvungen att springa iväg. Därefter begav vi oss hemåt och så avslutade vi dagen med spela wii dance och titta på bilder från Rachels (min äldre värdsyster) resa till Turkiet. 
 
Jag trivs jättebra här och hittar verkligen på saker hela tiden, därav finns det lite mindre tid till att blogga. MEN, jag tar chansen så fort jag får den. De nästkommande dagarna har jag jättemycket roligt att se fram emot som jag kommer att dela med mig utav här framöver. 
Kategoriserat under: USA

Vilken mysig stad du verkar bo i! Hade varit roligt med en house/city tour :DLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK