full screen header

Denver with Maggie

Hej på er! Hittills har jag varit jättedålig (!!!) på att fota mina dagar här borta. Jag antar att jag fortfarande tycker det är lite jobbigt att ta fram kameran eller mobilen i vissa sammanhang men förhoppningvis släpper det. Maggie vill jättegärna vara med på bloggen så ni kommer säkert få se en del bilder på henne här framöver iallafall.
 
Jag och Maggie har påbörjat två listor; en bucket list med saker vi vill hinna med att göra innan jag åker hem, och sen ett schema för denna veckan. Vi ska försöka hitta på saker varje dag fram tills skolan börjar på fredag.
 
Igår tog vi iallafall bussen till Denver och strosade omkring där. Vi tänkte gå till Denver Contemporary Art Museum men det var stängt när vi kom dit, istället hittade vi en minigolfbana mitt i stan med olika miniatyrbyggnader från downtown Denver. Där stannade vi och spelade ett tag innan vi fortsatte strosa runt i ett helt okej varmt Denver--drygt 24° celsius. Sedan jag kom hit i Lördags har det varit ungefär 30-35 grader varje dag! Och det är väldigt tort här i Colorado i samband med att vi befinner oss ungefär en kilometer över havsnivån. Förhoppningvis vänjer jag mig efter ett tag!
 
Kategoriserat under: USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK