full screen header

Centaurus High School (Classes)

 
Igår följde Maggie med mig till skolan så att jag fick skriva in mig och välja kurser. And guess what?! Jag blev en senior! Jag var tydligen redan inskriven som det i systemet, detta innebär garanterat att jag får vara med på prom och förhoppningsvis även graduation. Can't wait until school starts!
 
Det var lite trixigt att fixa schemat, och som det ser ut just nu kommer jag inte att ha lunch på grund utav franska lektionen låg då, däremot har jag third period free men tydligen var de väldigt förstående med att man åt lunch på lektionen också.
 
Vi skrev in några kurser och sen skulle jag komma tillbaka om det var något som var för lätt, svårt eller ointressant. Kurserna för denna terminen samt nästa kan ni se nedan.
 
 
Jag ser mest fram emot American Litterature som tydligen skulle vara jätteroligt med världens härligaste lärare, sociology (human behaviour) och Digital Art & Design. Nästa termin kommer jag även att ha Fitness vilket är en form av P.E och psychology. Lite roligare kurser än i Sverige! Om drygt tre veckor skulle jag även få möjlighet att se vilka klubbar som fanns tillgängliga, då vill jag gärna vara med i Yearbook.
 
Idag var jag och tog ett physical, en läkarundersökning, som jag var tvungen att ta för att få deltaga i sporter under min vistelse. Nu på höstterminen ska jag alltså vara med i volleyboll och på våren ska jag vara med i track-laget. Volleybollen startar officiellt på Måndag men det var tydligen väldigt enkelt att hoppa in i efterhand också så jag får se när jag börjar med det helt enkelt.
 
Efter att Mr. Plat gått igenom mitt schema och sporterna så visade Maggie mig runt lite på skolan och jag fick möjlighet att träffa några utav lärarna som jag kommer att ha. Alla var väldigt trevliga! På Torsdag har de en liten tour för alla freshmens och nya elever så jag funderar på om jag ska gå dit för att få lite bättre koll.
Kategoriserat under: USA, USA - Skolan/SporterLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK