full screen header

Avskedsfest(er)

Hej på er! Jag har haft fullt upp den här veckan, framför allt med mina två avskedsfester som jag valde att ha för att samla mina närmsta vänner och få ett riktigt hejdå. Jag valde att dela upp det i två, på det sättet fick jag framför allt möjlighet att spendera extra mycket tid med varje person men alla kände också alla på respektive fest.
 
Jag fick bland annat träffa Ida och Elsa som jag inte ser så ofta, och på Torsdagen kom Karoline hela vägen från Norge för att vi skulle få en riktig reunion på Lördagen tillsammans med de resterande vännerna.
 
Jag bjöd på amerikansk buffé och min kända vattenmelonsdrink båda dagarna--och trots att upplägget var de samma på respektive middag så fick de helt olika (fantastiska) slut. Dessutom hade alla hade bidragit till så mycket fina presenter vilket jag absolut inte förväntat mig. Jag hoppas, och tror att alla hade det lika roligt som mig!
 
 
Dessa bilder summerar min Onsdag tillsammans med friidrottstjejerna som även sov hos mig. Det var mer än ett år sedan vi alla sågs tillsammans så vi pratade mest hela kvällen, och catchade upp! Av dem fick jag bland annat ett jättefint brev, ett foto på oss alla, lite godis, en pandoraberlock och ett first aid kit fyllt med nödvändigheter. Så kreativt och kul!
 
 
Tillsammans med mina fellow klasskompisar så käkade vi, spelade sällskapsspel, var ute och gick och avslutade kvällen med Mario Kart. Kvällen hade inte kunnat vara mycket bättre med andra ord! :-) Smycken, en väska, ett brev jag ännu inte får öppna och ett väldigt fint och roligt (!) foto på mina fina vänner fick jag under gårdagskvällen. Karoline har sagt att jag får öppna brevet först när jag är i USA... eller på flyget mot USA!
Kategoriserat under: Förberedelser USA

Härliga bilder! :D



Lämna en kommentar




Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK