full screen header

To Do List: Att köpa

Hej på er! I och med att jag fått reda på min värdfamilj så har det hänt en hel del gällande utbytesåret, bland annat så har jag nu kunnat börja fundera över vad jag behöver ha med mig och hur detta ska gå till, och då kom jag fram till att det finns en del saker som jag lär behöva införskaffa mig innan avresa. Denna listan lär med största sannolikhet att utökas för varje dag som går så jag tänkte publicera den på nytt strax innan jag åker - Men tillsvidare får ni ta del utav hur den ser ut i dagsläget.
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5
 
Resväska. Jag vet inte ens hur många jag får ha med mig. Jag antar att minimum är en incheckad, en kabinväska samt ett handbagage. Hursom så vill jag väldigt gärna ha en ny kabinväska, allra helst den ovan som matchar Rimowan i samma modell fast större storlek som vi har här hemma. Det känns nästan lite obligatoriskt att köpa en ny resväska i detta sammanhanget, som en del av det nya äventyret.
 
"Travel Wallet". Hur praktiskt som helst, att samla alla viktiga papper, dokument och pass på samma ställe. Jag är visserligen väldigt organiserad men den här plånboken från Tory Burch hade utan tvivel förgyllt resan. Budgetalternativet lär med största sannolikhet bli en plastficka! Ett passfodral hade också varit kul, istället för det tråkiga som alla européer har.
 
Kamera. Jag har en Nikon D7100 för tillfället som jag är hur nöjd som helst med (!), den är verkligen fantastisk, Men den är fruktansvärt tung. I flera veckor har jag suttit och läst recensioner om olika kameror, och äntligen har jag kommit fram till att jag vill ha en Canon Powershot G7 X. Den är verkligen perfekt; liten, lätt och smidig, wifi-funktion, stor bländare och HD-filmning... den känns verkligen perfekt för mig som är fotointresserad och kan en hel del. Tyvärr är den väl dyr, men jag ska se om jag inte kan skrapa ihop lite pengar till att köpa den trots allt!
 
Dagbok. Tanken är att den här bloggen skall vara som en dagbok, men jag tänkte ge det en ärlig chans att dokumentera mitt utbytesår i skrift, jag tror det hade kunnat vara väldigt roligt att titta tillbaka på efteråt. Denna jättefina blåa från Smythson har blivit lite utav en favorit så jag ska försöka hålla utkik efter den.
Kategoriserat under: Förberedelser USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK