full screen header

Nytt avresedatum (among other things)

Jag fått byta avresedatum till den 8e Augusti så jag kommer fram till min värdfamilj den 12e då Kristin, värdmamman inte skulle vara hemma det tänkta datumet men ändå ville hinna träffa mig innan skolan började. I don't mind though, jag har nämligen redan träffat Josefin och Kalle, två jättesköna människor som kommer att resa från Landvetter samtidigt som mig. Idag står nedräkningen alltså på 115 dagar (but who's keeping count, really?).
 
 
Jag fick en video skickad till min mail idag från Explorius som jag tyckte var lite söt. Inget speciellt egentligen men en kul grej. Såg att de hade gjort för flera andra nordiska studenter också, så då kan man gå in och kika lite vart folk har fått sina placeringar! Förhoppningvis kommer jag att kunna filma mycket i USA så att jag sedan kan sätta ihop videos själv och dela här bland annat.
Kategoriserat under: Förberedelser USALämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK