full screen header

Om mig

Mitt namn är Matilda och jag är femton år gammal. Jag bor i en småstad drygt en timme norr om Göteborg tillsammans med min familj, här studerar jag för tillfället sista året i grundskolan innan jag förhoppningvis ger mig ut på andra äventyr.
 
Jag är en spontan, ambitiös och målmedveten tjej som älskar att sprida glädje omkring mig. Jag pratar och skrattar mest hela tiden och jag tycker att träffa och lära känna nya människor är något av det bästa som finns.
 
Mitt främsta intresse är att resa, vilket förmodligen kommer framgå här i bloggen. Utöver det så är jag även modeintresserad, gillar att träna och umgås med vänner.
 
Förhoppningsvis så kommer ni att lära känna mig allt under tidens gång så jag hoppas att ni fortsätter kika in här framöver för att ta del utav mitt utbytesår och allt som hör därtill.
Kategoriserat under: UncategorizedLämna en kommentar
Matilda Holterberg

Mitt namn är Matilda och jag är sexton år. Läsåret 15/16 spenderade jag i Louisville, Colorado som utbytesstudent med Explorius. Här får ni ta del utav allt som är relaterat till mina äventyr som amerikansk high school student i USA.

SÖK